Mijn naam is Nalanthi Vlassak en ik ben geboren in Sri Lanka in 1989. Op de leeftijd van drie maanden werd ik geadopteerd door een Belgisch gezin en groeide ik liefdevol op tussen mijn drie oudere broers.
Na mijn diploma economie-moderne talen behaald te hebben op de Dames van het Christelijk Onderwijs te Antwerpen heb ik door mijn passie voor paarden een opleiding Zelfstandig Instructeur paardrijden gevolgd. Zo behaalde ik mijn diploma’s als trainer.
Tijdens mijn werk als springruiter ben ik door een tragisch ongeluk mijn rechter voet bijna verloren. Hierdoor moest ik een aantal ingrijpende operaties ondergaan.

Daarna ben ik begonnen aan mijn studie humane osteopathie aan het IAO (International Academy of Osteopathy) te Gent waar ik in 2015 mijn diploma behaalde.(zie onder)

Ik ben aan de slag geweest in Rotterdam, Tilburg, Hellevoetsluis en Roerdijk (NL). Ook heb ik gewerkt in Lier, Berchem en Kontich (BE).

Na veel ervaring te hebben opgedaan in al deze praktijken werk ik nu in een groepspraktijk te Merksem en run ik een eigen osteopathie praktijk in Schilde.