Was u ontevreden, vertel het me dan tijdens de consultatie.

Was u tevreden, dan waardeer ik een recensie op onze socials (facebook, instagram) of onderaan deze pagina.

Bedankt !

Nalanthi

17 reacties

 1. Mijn zoontje (2 maanden) werd enkele keren behandeld omwille van buikkrampjes. Wat een verschil! Erg tevreden van de manier waarop ze met mijn kleintje is omgegaan.

 2. Als verpleegkundige heb ik vaak te maken met rugklachten. Een maandelijks bezoekje aan Osteonal zorgt ervoor dat ik weer in topvorm ben.

 3. Je hebt me heel goed geholpen met mijn (standaard) rugklachten die ik opliep door mijn zittend beroep, Nalanthi!
  Je probeert eerst de oorzaak te begrijp van mijn rugklachten, om ze vervolgens te behandelen en me nog tips mee te geven ivm houding.

  Dank je wel voor de goede zorgen, Nalanthi!

 4. Zowel voor mijn chronische rugproblemen na een zwaar auto-ongeval als voor de stress bij mij vrouw, biedt Nalanthi steeds een oplossing. Doelgericht, maar voorzichtig pakt ze de problemen aan, nadat ze elke keer opnieuw eerst nagaat waar het vastzit. Ook kunnen wij er steeds terecht bij plotse blokkage of problemen. Een absolute aanrader! Guy en Els

 5. Al 16 jaar last van lage rugpijnen, Nalanthi is de enige van alle professionals die ik aansprak rondom deze klachten die de klachten VOLLEDIG kan laten verdwijnen! Elke keer na de behandeling wandel ik buiten met een lichaam dat goed aanvoelt en zonder pijn. Geweldig!

 6. Nalanthi heeft mij intussen al een paar keer echt uit de nood geholpen. Ze weet precies wat ze doet. Leuk extraatje: de nieuwe praktijk is supermooi 🙂

 7. Nalanthi is een professionele Osteopate die luistert naar de klachten en deze ook correct behandeld. Hele fijne setting en persoon. Absoluut een aanrader.

 8. Nalanthi heeft me goed geholpen met mijn nekpijn. Ze is heel vriendelijk en deskundig. Je krijgt meteen een goed gevoel bij haar. Echt top in haar vak!

 9. Zeer goed behandeld door Nalanthi voor mijn klachten van lage rugpijn. Na 2 behandelingen verlost van de pijn 👍 zeer vriendelijke dame en aangename praktijk met parking voor de deur.
  Zeer warm aan te bevelen!!

 10. Ik kom steeds als een nieuwke terug buiten! Heel goede osteopaat! Kan steeds snel terecht bij haar wat op zich al fijn is en ze luisterd echt naar wat het probleem is! Heel blij met deze ontdekking

 11. Nalanthi is een zeer professionele osteopaat. Na 1 x al van mijn rugpijn af. Echt een aanrader en supertoffe madame ! Ik blijf hier zeker gaan …

 12. Na een zoektocht van 2 jaar wegens het stoppen van mijn vorige osteopaat bij Osteonal terecht gekomen via een collega.
  Vanaf het eerste moment een aangenaam gevoel bij de aanpak en ook de persoon die Nalanthi is.
  Werkt zeer professioneel en doelgericht.
  Ik maak alle 2 maanden bij wijze van onderhoud met plezier de transfer vanuit Merksem.

 13. Super osteopaat, zeker een aanrader!!
  Weet van aanpakken is supervriendelijk en kent haar vak!
  Nalanthi is een toppertje!!👍

 14. Heb vroeger een ongeluk gehad. De kinisist heeft me daar goed mee geholpen maar ze opteerde toch om naar een osteopaat te gaan. Het gevoel da ik heb na ik bij osteonal ben geweest is toch anders. Men pijnen van men spieren in men rug en nek zijn telkens weg. Ze doet niet alleen haar job goed en weet van aanpakken ze is dan ook een vriendelijke beleefde dame. Zeker een aanrader

 15. Nalanthi is heel vriendelijk, professioneel en super goed in haar vak! Ze weet waar ze mee bezig is en na elke sessie voel ik me als herboren. 🙂
  Bieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *